Eesmärkide sõnastamine - Teenused | PersonaliDisain
https://personalidisain.ee/wp-content/uploads/2020/04/breadcrumb.png
Personalijuhtimine

Eesmärkide sõnastamine

Eesmärkide sõnastamine

Üheks väga sageli esinevaks probleemiks, miks meie töötajad ei suuda anda endast parimat, on see, et neil puudub info, millised on need eesmärgid, mille täitmisele nende igapäevased tegevused kaasa aitavad.

Väga raske on midagi saavutada, kui me ei tea, mida me saavutada püüame. Kui töötajatel puudub selge arusaam sellest, kuidas täpselt nende igapäevane panus aitab kaasa organisatsiooni suuremate eesmärkide saavutamisele, ei pruugi nad oma töö vajadust õigesti hinnata ning tulemusi, mida saavutatakse, ei saa võrrelda sellega, mida võiks saavutada andes oma inimestele teada, mis on see eesmärk, mille poole püüeldakse.

Teisisõnu tunnevad töötajad ennast väikese mutrikesena suures süsteemis ning nende motivatsioon ei ole seeläbi väga kõrge. Olukorra parandamisele aitab kindlasti kaasa see, kui anda eesmärkide kohta lihtsalt infot, kuid oluliselt paremini toimib, kui töötajad on nende eesmärkide sõnastamisesse või isegi väljatöötamisse kaasatud.

Aitame vajadusel mõelda, kuidas oleks parim viis organisatsioonis eesmärke sõnastada ja kuidas sellesse protsessi meeskonda kaasata.

VÕTA MEIEGA ÜHENDUST!

Esimene konsultatsioon on tasuta.

PersonaliDisain OÜ

Aadress

Tallinna mnt 11/2 III korrus,
71013 Viljandi

Telefon

+372 521 6776