Personalistrateegia - Personalijuhtimise süsteemide arendamine - Teenused | PersonaliDisain
https://personalidisain.ee/wp-content/uploads/2020/04/breadcrumb.png
Personalijuhtimine

Personalistrateegia

Personalistrateegia

Meie soov on aidata oma klientidel mitte ainult luua, vaid ka realiseerida tõhusat personalistrateegiat, mis toetab organisatsiooni üldist strateegiat ja väärtusi. Oleme pikaaegne personaliteenuste pakkuja, kelle tugevused tõusevad esile süsteemse ja inimkeskse personalijuhtimise valdkonnas.

Organisatsioonide edukus sõltub suurel määral nende personalijuhtimise tõhususest. Meie pakutav personalistrateegia on mõeldud olema igapäevaseks tööriistaks süsteemse personalijuhtimise jaoks, toetades ühtseid põhimõtteid ning eesmärkide saavutamist, samal ajal järgides organisatsiooni väärtusi.

Meie fookus on panna paika ühised põhimõtted, eesmärgid ning leida tulemuslikke viise, kuidas suurendada personali heaolu läbi süsteemse inimeste hoidmise. Koostatav strateegia hõlmab olulisi personalijuhtimise osasid: personaliplaneerimine, talentide värbamine, sisseelamine, motiveerimine, arendamine, tulemuste juhtimine, hindamine, tasustamine jne.

Oleme teie usaldusväärne partner, kelle tugevused peituvad mitte ainult personalijuhtimise strateegia loomises, vaid ka selle rakendamises praktikas. Me saame aidata nii olemasoleva strateegia ülevaatamise, uue strateegia loomise ja eesmärkide sõnastamise kui ka vajadusel tegevusplaanide väljatöötamisega. Oleme paindlikud ja kliendikesksed, et muuta personalijuhtimine teie organisatsioonis tõhusamaks.

Kui soovite liikuda tõhusama personalijuhtimise suunas, siis saame koostöös luua personalistrateegia, mis mitte ainult ei vasta teie organisatsiooni vajadustele, vaid paneb aluse jätkusuutlikule edu kasvule.

VÕTA MEIEGA ÜHENDUST!

Esimene konsultatsioon on tasuta.

PersonaliDisain OÜ

Aadress

Tallinna mnt 11/2 III korrus,
71013 Viljandi

Telefon

+372 521 6776