Värbamisteenus —
https://personalidisain.ee/wp-content/uploads/2020/04/breadcrumb.png

Värbamisteenus

Värbamisteenus

Edukas värbamisteenus  lähtub selgest ettekujutusest, keda otsima asume. Seetõttu on eriti oluline määrata koostöös kliendiga otsitava inimese töö- ja motivatsiooniprofiil.

Sellest lähtuvalt vormistame töökuulutuse(d), et leida võimalikult palju sobivaid kandidaate (sh. erinevate kuulutuste tekstide koostamine lähtuvalt valitud kanali iseloomust).

Kanalid valime vastavalt loodud tööprofiilile ning kokkuleppel kliendiga. Vastavalt vajadusele teostame ka omapoolse kandidaatide sihtotsingu ning edastame potentsiaalselt sobilikele kandidaatidele kutse kandideerimiseks. Vastutame CV-de vastuvõtmise, neile vastamise ja huvilistega suhtlemise eest.

Viime läbi intervjuud vastavalt vajadusel mitmes voorus. Kaardistame ja analüüsime kandidaate LAB motivatsiooniprofiilidega (language and behavior profile) ning vajadusel viime läbi täiendavad isikuomaduste või pädevustestid. 

Protsessi lõppu on võimalik valida kliendil: lõppvooru vestlused viib klient läbi iseseisvalt (nn. meie poolt on eelvalikuline värbamisteenus) või aitame protsessi lõpuni viia viies läbi koos kliendiga ka lõppvooru(de) vestlused (värbamise täisteenus). Anname kliendile protsessi käigus omapoolseid soovitusi, kuid lõplik valik jääb alati kliendi enda teha.

Järeltegevusena anname tagasisidet kõigile mittevalituks osutunud kandidaatidele.

VÕTA MEIEGA ÜHENDUST!

Esimene konsultatsioon on tasuta.

PersonaliDisain OÜ

Aadress

Tallinna mnt 11/2 III korrus,
71013 Viljandi

Telefon

+372 521 6776